Köpvillkor

Apricitas trycker poster, vykort och kylskåpsmagneter efter beställning. Apricitas gör dessa på hobbynivå.

För att beställa krävs att du kontaktar Apricitas, antingen via beställning i webshopen eller via e-post till apricitas@Outlook.com. När postern (mm) är gjord kommer ett kontrollmail av beställningen kommer att skickas ut. Det är ditt ansvar att kolla igenom kontrollmailet och kontakta Apricitas snarast om något inte stämmer.

När beställningen är godkänd skickas varan.

 

KUNDUPPGIFTER

När Du registrerar ditt användarkonto och/eller ska genomföra en beställning kommer Du att bli ombedd att uppge vissa personuppgifter. Du bekräftar att de uppgifter som du fyller i är korrekta och fullständiga samt ansvarar för felaktigt ifyllda uppgifter. Information om behandling av personuppgifter finns i Privacy Policy.

Du ansvarar för att se till att ingen annan kan använda dina inloggningsuppgifter.

PRISER

Vid beställning gäller de priser som anges på hemsidan. Priser anges i svenska kronor och är inklusive moms. Priserna inkluderar inte betalnings- och fraktavgifter, som anges separat.

 

LEVERANS

Beställningar som är bekräftade tillverkas och skickas så fort det är möjligt. Ha dock i åtanke att webshopen drivs på hobbynivå. När varorna är skickade kommer ett mail att skickas ut till dig.

 

ÅNGERRÄTT

Ångerrätt eller bytesrätt gäller ej på posters som personaliserats och tryckts på beställning.

 

REKLAMATION

Vi hoppas att du blir nöjd med varan. Om du inte är nöjd, vänligen hör av dig så snart som möjligt så att vi kan hitta en lösning.

 

EnglishSwedish