Valputställning i Hässleholm

Loulou var på valputställningen i Hässleholm i lördags 2020-02-22. Laura fick hänga med för att stötta dottern, och Marcus följde med för att stötta mig ;).

Det var storm men vi kom fram i god tid innan det började.

I ringen gick det hyfsat. På bordet gick det mindre bra. Jag hann bara ta upp Loulou på bordet och sen dök domaren på henne direkt. Jag hann inte ställa upp henne eller att få henne känna sig trygg. Detta gjorde att hon vägrade visa sina tänder och ryggade tillbaka. Jag skulle visa hennes tänder men jag blev nervös så det blev nästan bara pannkaka. Till slut gick det i alla fall. Loulou slutade på en andra placering i Valpar 4-6 månader tikar, med hederspris. Vi är nöjda med placeringen.

Kritiken var väldigt fin på henne. Det som behöver förbättras är helt klart handlerns arbete 😉 och handlerns kläder! Mina byxor sprack nämligen och det var tur att Sofia såg det haha.

Vi skulle ha väntat till finalerna för att heja på Sofia och hennes BIR-veteran Nacha. Men vi var trötta och eftersom vi har en bit att köra valde vi att köra vid 14.30-tiden.

Lämna en kommentar

EnglishSwedish