Beachhandboll och paus med utställningar

Igår var vi på Åhus beachhandboll hela dagen. Premiär för Marcus! Marcus är 2012 och spelade tillsammans med 2011:orna. Grymt duktiga barn! Fantastisk dag!

Idag var vi i tvååker på hundutställning. Hessu och Laura skulle in i ringen nästan samtidigt så det blev en massa springande mellan ringarna. Jag hann inte träffa alla jag ville. Men de jag hann träffa hade vi en trevlig stund med :).

Tävlingsmässigt gick det inte bra alls. Hessu fick excellent utan ck. Öppenklassvinnare.

Laura fick good. Jag kan inte säga att jag är nöjd men jag känner inte heller att det är nedslående på något vis. Domaren delade ut flera good och very good till fina hundar. Bra träning för oss eftersom vi dagen innan peppat Marcus till att vinna inte är allt. Det viktigaste är att man har kul!

Därför väljer jag nu att ta en paus i utställningsvärlden med Laura. Laura markerar tydligt att hon inte tycker det är roligt. Jag har kämpat med att få henne att gilla utställningar och peppa henne, men det är inte för henne. Inte nu i alla fall. Jag har fått superbra bedömningar på henne vilket har känts viktigt inför avel. I framtiden kommer vi att testa andra träningsformer, och vi börjar med Rallylydnad 🐕🙌

Lämna en kommentar

EnglishSwedish