Exteriörbedömning

Detta året har varit långt och annorlunda. Vi invigdes med hopp i början av hösten när datum för exteriörbedömningar började släppas.

Jag och Loulou åkte till SWCK’s exteriörbedömning i Billesholm (Skåne). Som vi har saknat utställningar! Bedömningen skedde i ridhus där det endast vad jag, Loulou och domaren. Alla hade munskydd och var noga spritade. Kändes tryggt och säkert.

Loulou fick en väldigt fin kritik av domare Petra Junehall. Slutade med ett Very good pga av att hon har lite tunn nos. Loulou har fortfarande möjlighet att växa lite till så får se om nospartiet och käken blir lite kraftigare.

Efter bedömningen tog vi en promenad med Ellinor och hennes ettåriga Affe samt Monika med Taffy. Taffy har samma pappa som Loulou så det var kul att träffa honom.

Den 21/11 skulle Laura och Loulou egentligen på exteriörbedömning i Växjö men efter nya restriktioner och efter att viruset fått ökad kraft så har den ställts in. Tråkigt men helt förståeligt.

Som alla andra är vi rätt så trötta på allt detta året. Vår förhoppning är fortfarande valpar efter Laura i början av nästa år. Dock får vi se vilken hane, det beror på vilka ev restriktioner som finns då.

Må väl där ute! Ta hand om er. Vi ses snart. Kram

Lämna en kommentar

EnglishSwedish